Satellitvägen 16

245 34 Staffanstorp

Våra öppettider

Mån - Fre: 8.00 - 15.30

3M ULTRA S600 OCH S800 SÄKERHETSFILM

ULTRA S600/S800

Den unika, specialutvecklade 3M-säkerhetsfilmen Ultra S600 och Ultra S800 används mot tryckpåverkan från explosioner. För att förstärka hela fönsterkonstruktionen är det viktigt att filmen i efterhand kantförseglas med en kraftig säkerhetsfog i karmen.

Säkerhetsfilm kan också användas som en repskyddande beläggning på glas, som UV-skydd av interiörer eller som uppgradering av glaset till säkerhetsglas som krävs enligt lag vid livsmedelsproduktion, i storkök, matsalar och liknande. Vi erbjuder upp till 15 års total garanti.

BBN Nordic är auktoriserad montör av 3M-säkerhetsfilm och har utfört många stora projekt både på hemmaplan och utomlands. Vid större projekt erbjuds simulering av tryckpåverkan vid explosioner och riskbedömning av detta, för att man ska kunna fastslå vilka fasader som är mest utsatta.

En effektiv säkerhetsfilm

  • Ultra-serien är 3M’s flaggskepp bland de patenterade säkerhetsfilmerna
  • Den består av skikt, som är mycket starka och flexibla
  • Den unika sammansättningen av skikten gör den utmärkt till att försvåra intrång
  • Filmen används även i samband med skydd mot olyckor och terror
  • Den här filmen uppfyller de krav som säkerhetsglas ska uppfylla

3M ScotchshieldTM ultra S600 och ultra S800 säkerhetsfilm är certifierad och motsvarar kravet på brottstyrka i EN12600. Båda filmtyperna är klass-A-klassade enligt ASTME84. Ultra S800 är godkänd enligt EN356.

Vi kommer ut till ert företag och monterar säkerhetsfilmen. BBN Nordic kan även erbjuda helhetslösningar för ert företag med våra produkter.

Allmänna broschyrer om säkerhetsfilm:

Bild saknas

Bild saknas

Få hjälp, råd och information om ditt projekt

Ring oss idag!