Satellitvägen 16

245 34 Staffanstorp

Våra öppettider

Mån - Fre: 8.00 - 15.30

BBN Nordic är en auktoriserad installatör och återförsäljare

BBN Nordic är auktoriserad

BBN Nordic är en auktoriserad installatör och återförsäljare av högkvalitativa produkter från tre välrenommerade varumärken: 3M, Solar Screen och NOTRAX. Som experter inom dessa varumärken kan BBN Nordic erbjuda en omfattande produktportfölj som täcker allt från solskyddsfilmer till entrémattor.

BBN Nordic är en pålitlig partner

BBN Nordic är en pålitlig partner för företag som vill ha högkvalitativa produkter och professionell installationstjänst. Som auktoriserad installatör och återförsäljare av 3M, Solar Screen och NOTRAX-produkter kan BBN Nordic erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller de specifika behoven hos varje kund.

3M

3M är känt för att tillverka innovativa produkter som skyddar och förbättrar vår vardag. BBN Nordic kan erbjuda ett brett utbud av 3M-produkter, inklusive solskyddsfilmer för bilar och byggnader, säkerhetsfilm för glas, självhäftande folier för grafik och dekoration, samt olika typer av tejp och skyddsprodukter.

Solar Screen

Solar Screen är ett företag som specialiserat sig på solskyddsprodukter och energieffektiva lösningar för byggnader. BBN Nordic kan erbjuda ett brett utbud av solskyddsprodukter från Solar Screen, inklusive solskyddsfilmer, solskyddsglas, solskyddsskärmar, samt insynsskyddande film.

NOTRAX

NOTRAX är känt för att tillverka högkvalitativa entrémattor som minskar smuts och fukt i entréområden. BBN Nordic kan erbjuda ett brett utbud av entrémattor från NOTRAX, inklusive traditionella skrapmattor, absorberande mattor, samt ergonomiska mattor som minskar trötthet vid stående arbete.

Få hjälp, råd och information om ditt projekt

Ring oss idag!