Vill du höra mer?

  Professionella entrémattor

  MATTOR TILL ALLA BYGGNADER OCH MÅL

  Val av rätt mattsystem ger byggnaden en snygg och inbjudande entré. Dessutom kan man få uppenbara fördelar, som till exempel mindre underhåll av golv och inomhusmiljöer, samt göra besparingar på driftskostnader som städning och hyreskostnader för mattor.

  Rådgivarna på BBN Nordic erbjuder oförpliktande mätning och rådgivning om rätt val av mattsystem och dess besparingsmöjligheter utifrån ett brett sortiment av kvalitetsmattor för professionellt bruk på företag och offentliga institutioner.

  Vid hyra av entrémattor skriver man oftast avtal på 3-4 år åt gången. Erfarenhet från tidigare referenser visar att det vid övergång från en hyres- till ägandelösning sparas pengar ur driftsbudgeten redan efter 1 år. Då en del av mattorna har hela 5 års hållbarhet är det möjligt att spara ända upp till 80 %!
  Vi erbjuder i stort sett allt inom mattor.

  Vårt sortiment omfattar – utöver entrémattor – fasta mattor för foajéer och försänkningar i golv, mattor med tryckt logotyp, ergonomiska avlastningsmattor till produktionslokaler och våtrum, halksäkra mattor till kök, idrottslokaler och utomhusramper, halksäkring för trappor och gångytor samt specialmattor till exempelvis sterila och rena rum. BBN Nordic ger hela 5 års garanti på sina lösningar.

  Sortimentet omfattar:

  BBN Nordics egna auktoriserade montörer anpassar mattorna på plats och ser till att allt blir rengjort samt kör bort existerande beläggning om detta önskas.

  Alla produkter levereras i kvalitetsmaterial från ledande producenter, och är utvecklade för att enkelt kunna rengöras dagligen. Produkterna torkar dessutom snabbt i våta perioder. Val av mattsystem baseras på trafik och halkskydd.