Auktoriserade montörer av sol och säkerhetsfilm från:

Vi monterar Solfilm i Malmö, Lund och Helsingborg

PROFESSIONELLA LÖSNINGAR TILL ERT FÖRETAG

Vi monterar solfilm med helhetslösningar kring bland annat Lund, Helsingborg och Malmö. Ett gott arbetsklimat inomhus ger glada och motiverade medarbetare! Med en enkel, ekonomisk lösning med solfilm reduceras värmeinsläppet under sommaren och gör arbetsmiljön behaglig.

Varför montera solfilm? 

Med solfilm på rutan kan man uppnå en total värmeavvisning på upp till 85%. Solfilmen reflekterar den totala solenergin/värmen från solen och minimerar därmed värmeinsläppet från dina fönster. Den värme och energi som kommer från solens strålar består av UV-strålar, synligt ljus samt infraröda strålar.


Solfilm har olika effekt beroende på hur mycket ljusinsläpp man vill bevara och om det i första hand är problem med värme, bländning eller blekning man vill lösa. Solfilm kan monteras både invändigt och utvändigt på fönstren och finns i både tonade varianter med och utan reflekterande skikt men även i diskreta varianter som är nästan glasklara och utan spegelreflex.

Fördelar med att montera solfilm på ditt företag:

1) Reducering av värmeinsläpp genom rutor
2) Sänkning av höga temperaturer i lokaler
3) Garanterar ett behagligare inomhusklimat
4) Minimera bländning och reflektioner från solen
5) Reducerar behovet av kylning
6) Ekonomiskt attraktiv lösning

 

Försäljning av Solfilm i Malmö, Helsingborg och Lund

Vi marknadsför, säljer och monterar 3Ms breda sortiment av solfilm till alla byggnader i Malmö, Lund och Helsingborg men kan även erbjuda lösningar på orter i hela Sverige.

 

Utvändig solfilm för värmeavvisning

Med utvändig solfilm på rutan kan man uppnå en total värmeavvisning på ända upp till 85 %.

Vi har flera referenser från företag som har fått stort utbyte av solfilm med värmeinsläppsminskningar på ända upp till 15 grader.

Vi marknadsför, säljer och monterar 3Ms breda sortiment av kvalitetsfönsterfilm till alla byggnader. Läs mer om effekten av 3M solfilm och varför det kan löna sig för just ditt företag.

Fördelarna för dig som kund är bättre inomhusklimat och komfort, driftsbesparingar, ökad produktivitet och säkerhet bland medarbetarna. Hos oss löser vi dina problem enkelt och snabbt – du har en kontakt till din förfrågan som löser uppgiften och tar hand om den rådgivning, den dokumentation och de svar du behöver.

 

 

 


Allmänna broschyrer om solfilm3M Solfilm - "Hold hovedet koldt".

3M Sol- og sikkerhedsfilm

3M Prestige Sol- og sikkerhedsfilm

BBN Nordic brochure