Auktoriserade montörer av sol och säkerhetsfilm från:

Verksamhetsprofil


BBN Nordic är dotterbolag till DO Trading i Danmark som etablerades 1988 och har sedan starten haft en mycket positiv tillväxt. 2013 gick DO Trading samman med Inpro Koncept ApS och påbörjade därmed ännu ett kapitel i verksamhetens historia. Idag ägs företaget av Frank Nordgren, Thomas Busk och Allan Basbous, alla med en bakgrund hos 3M.

Under mer än 25 år har vi haft ett nära samarbete med 3M. Vår långa erfarenhet har gjort oss till experter på rådgivning till industri och bygg.

Våra största tillväxtområden är försäljning och montering av 3M sol- och säkerhetsfilm samt 3M mattsystem. Vår erfarenhet inom dessa områden är välkänd i branschen och idag är vi 3Ms överlägset största återförsäljare av 3M sol- och säkerhetsfilm i Norden. Under 2013 har vi även etablerat BBN Nordic med huvudkontor i Malmö, Sverige. Detta företag ska enbart koncentrera sig på försäljning av 3M sol- och säkerhetsfilm och 3M mattsystem.

Alla våra medarbetare har flera års erfarenhet och besitter massor av kunskap och know-how som de gärna delar med sig av.

Kontakta oss och få hjälp till ditt projekt >>